Inscripcions a l’esplai Cataflai durant el mes de setembre

Després dunes vacances destiu, què podem fer els dissabtes de matí?

Si tens entre 6 i 12 anys i no saps que fer, La Maranya té la solució l’Esplai Cataflai!!

Què és lEsplai Cataflai? És un espai on es reuneixen xiquets i xiquetes dentre 6 i 12 anys, tots els dissabtes de 10:30-13:30, on monitors i monitores comparteixen els seus coneixements al esplaiers i fomenten la creativitat en tots ells. És un lloc on pots gaudir de totes les activitats que ofereixen i cada dissabte hi ha una nova activitat per fer (pots consultar la programació ací)

Lesplai comença amb força aquest any i amb moltes ganes i il·lusions. Nous monitors, noves experiències, nous companys, noves activitats, acampades, tallerstot això i més està a punt de començar. Ara és el moment de deixar totes les tecnologies com la televisió, els jocs virtuals, lordinadori eixir al carrer a conéixer gent nova amb qui gaudiràs duna nova experiència plena de jocs, diversió i valors que a poc a poc shan anat perdent en un món consumista i esclavitzat per les noves tecnologies.

Lesplai ofereix excursions, jocs al carrer, jocs de dinàmica, acampades amb altres esplais de Castelló i de la Comunitat Valenciana… fomenta la teua creativitat, t’ajuda a perdre la vergonya i aprendre danses. A més, els monitors i les monitores tenen sorpreses per a tots vosaltres i estem segurs que us agradaran totes i cada una delles. 

Vols ser un esplaier o una esplaiera més? Doncs és molt fàcil apuntar-te, les places dinscripcions ja estan obertes, són el dilluns i dimecres de setembre a La Maranya (c/Dolors 42) i el preu 60 € anuals. Tesperem!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada