Convocatòria d’assemblea oberta el 27 juny

El pròxim dissabte 27, prenem força, avaluem curs i pensem junts com volem que siga Maranya el curs pròxim, per això us invitem a tots i totes a vindre, aportar la vostra visió, i a fer maranya.

 

10h- Presentació jornada

10:30- 12h- Treball en equip del tret en les enquestes. Farem tres grups al voltant de: 

a. Activitats per al curs pròxim, part infantil de Maranya que els podem oferir, activitats per a traure més profit al local, cap a on anem.

b. Debat ideològic (esperem a rebre totes les enquestes fins al 15 de juny esteu a temps per a concretar més aquest punt)

c. Estructura organitzativa, i canals de participació existents: propostes de nous canals de participació, com ho fan altres centres cívics.

12- 12:30h: Photopatxwork, quadre 2014 i esmorzar.

Recorda, ens anem a fer la foto que ens recorde aquest curs, pensa quin és l’objecte què més identifica aquest any. El curs passat va ser la porta roja i teules, un adeu grandísim a l’època d’obra, i aquest any que serà…. un paper de la llicència signat?, una sudadera que mai es fa?, uns fills de la maranya?…. pensa el teu objecte que fa el resum de l’any i comunica a l’equip d’animadors per a que eixe dia puga eixir en la foto!

12:30-13:45h Assemblea oberta

L’assemblea oberta és el moment en que totes les persones sòcies de la Maranya es posem al dia de la informació sobre el Centre Cívic, resolem dubtes, proposem accions i millores i s’involucrem en la seua realització”

1. Posada en comú el treballat pels grups al matí (30’)

2. Aprovació de quotes per al pròxim curs (10′)

3. Explicació de la fusió en l’Associació Cases de Joventut de Castelló (10′)

4. Aprovació entrada a la Federació Valenciana de Cases de Joventut (5′)

5. Explicació breu del procés de tancament llicència (5′)

6. Precs, preguntes, suggeriments. (15’)

Després ens quedarem a dinar, portant cadascú alguna cosa per a compartir!

 

COM ÉS UN SÒCI/A 10…

– Confirma assistència: Sap que a l’altre costat hi ha persones esperant-lo, tant si acudirà a la cita com si excusa l’assistència respon a info@lamaranya.org

– El soci responsable duu els punts que s’indica preparats de casa, i sol dur una llibreta per anotar coses.

– Pensa abans de la reunió en què dirà al punt de precs i preguntes: tantes persones reunides i ningú te res a dir? Impossible…

– Intenta quedar-se a dinar, perquè sap que és el moment de saludar i trobar-se amb la gent amb que està en el projecte.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada