Casal Jove sense joves

La censura ens va unir, ens va unir l’abús de poder sobre la voluntat ciutadana, la indignació, i ens va unir en il·lusió, en germanor…, en somnis. Ara, en menys de cinc mesos, la història es repeteix, ens expulsen del local. Un local on vam nàixer ,molts dels col·lectius, anys i anys enrere, un local que ens hem estima’t i hem omplert de vida. Ara hem de marxar, sense més raó que un altre atac desmesurat als moviments juvenils, a les consciències critiques, un altre atac fruit de la seua ràbia front a la nostra creixent il·lusió, un altre cop sobre la taula, per si algú dubta del seu poder.

Una setmana és el nostre termini per a abandona part de les nostres vides, part del nostre creixement i aprenentatge, els nostres records , la nostra vida des de fa més de cinc anys. Ataquen a la nostra dignitat sense miraments, a tots i cada u de nosaltres, ataquen directament a la nostra sensibilitat, a la nostra capacitat de creació. Volen esborrar-nos, suprimir la nostra història, part de la nostra vida, fer-nos invisibles.

Així que ens expulsen, sense miraments, del lloc públic que ens pertany a tots, que ens ha convertit en allò que som.Tot i així continuarem endavant com sempre hem fet, defensant allò que és just, creant i educant, amb un somriure…, com els companys que som.

No podran arrencar la il·lusió, no ho permetre’m.

Clica per adherir-te!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada