Com ens organitzem?

Hi ha 3 grans espais d’activitat al Centre Social:

grups CENTRE CÍVIC

Tenim punts de trobada i de decisió, on tots els grups d’activitat o de tasca de funcionament passen comptes i es coordinen:

– Cada mes hi ha Plenari el primer dilluns de cada mes, on es troben representants de cada grup estable i representat de cada projecte del Centre.

Assemblea General de tots els socis i sòcies (a l’octubre i al juny). L’assemblea general és l’òrgan sobirà de l’associació. L’assemblea està formada per tots els socis de la Casa i té com a funcions principals:

a)      elegir els òrgans de direcció

b)      aprovar la gestió i els plans de treball

– Puntualment. Grups de Tasca/ Coordinadora que pot ser: esportiva, cultural, musical, d’educació en valors,…  A aquestes coordinadores d’àmbit assisteixen els activistes representants de grups estables i l’animador voluntari responsables de l’àmbit.

La Junta Directiva és el “parlament” de la Casa. És l’òrgan executiu de les línies generals marcades per l’assemblea. Esta formada per un representant de cada grup estable o coordinadora d’àmbit i per aquells socis que siguin escollits a l’assemblea general per a dur a terme les tasques de president/a, secretari/a i tresorer/a.

– L’Equip d’Animadors Voluntaris és el “govern” del Casal, en el que cada “ministre” (animador voluntari) és responsable d’una “cartera” (programa d’intervenció). L’equip d’animadors estarà composat per entre tres i deu persones, responsables cadascuna d’una programació, i seran escollides per la junta Directiva, es reunixen tots els dilluns de cada mes.

Si vols estar al dia de què es tracta a les reunions d’animadors, ací pots descarregar la quiniela d’organització de l’equip. Quiniela Organització Equip Animadors

Necessitem organitzar-nos dia a dia i per això  tindre canals de comunicación oberts és imprescindible.

grupcontacte2015

En una cultura lliure cal obrir portes a la participació de la gent SOBRETOT per organitzar activitats, per fer coses! No hi ha competència d’activitats, no hi ha duplicitats. Tothom pot proposar i organitzar el que vulga, respectant els diferents nivells establits i l’ideari de la Casa.

Hi ha 4 nivells en els que es munten activitats a La Maranya:

activitats

Es publicarà la programació d’activitats trimestralment en paper i a la web i tindrà en compte els 4 nivells anteriors d’activitat en un sol document fàcil d’entendre.

Els grups estables tenen funcionament autònom.

Els tallers es plantegen per voluntaris amb un compromís mínim d’un trimestre. Qualsevol soci pot proposar dur un taller, haurà de coordinar-se amb l’equip d’educadors necessàriament.

Per proposar una activitat només has de dur la següent informació:

  • Quina activitat?

  • Per què és interessant fer-la?

  • Qui és el/la responsable?

  • Contacte telèfonic i email:

  • Quan serà l’activitat?

  • Quan costa?

  • Cal dur alguna cosa? Cal tindre alguna cosa en compte?

Si vols descarregar-te el document clic ací.