Grup Consum ecològic

És el moment de deixar els productes del supermercat per a començar a comprar productes ecològics? Per què? La resposta és molt senzilla.

– Per començar, els productes ecològics són més saludables, perquè no contenen substàncies artificials, i per això l’estómac ho accepta millor.
– No contenen addictius sintètics i tampoc pesticides, que això el que fa és no contaminar ni la terra, ni l’aigua, ni l’aire, ja que aquests productes vénen de llauradors, que el que fan és cultivar terres sense utilitzar res que les afecte
– Perquè són més saborosos
– A banda consumint aquest tipus de productes el que fem és ajudar al medi ambient, que cada vegada va pitjor i no fem res per solucionar-lo. No costa tant tindre una vida més sana, cuidar el nostre planeta i llevar-nos de damunt tots els productes químics que ens venen en molts supermercats.

En el grup de consum de la Maranya, t’oferim una cistella amb productes ecològics que més t’agraden, si vols consumir aquests i ser més ecològic/a sols has de passar el primer i tercer dimecres de cada mes pel centre, a la vesprada i fer la teua compra.

Més informació: info@lamaranya.org, 655929734

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada