El centre de Cultura i joventut La Maranya de Benicàssim inaugura el curs amb un programa d’activitat ple de novetats

El passat dijous a les 18h hores tingué lloc l’acte d’apertura de curs al Centre de Cultura i Joventut La Maranya, ubicat al carrer els Dolors 42 de Benicàssim. L’acte contà amb la presència del Secretari autonòmic d’Inclusió Alberto Ibáñez, qui en la seua conferència inaugural, destacà la importància del treball que fan espais com aquest per al desenvolupament integral de la joventut. Per la seua banda, Antonio Alcántara, professor de la Universitat de Barcelona i tècnic del col·legi d’educadors socials de Catalunya, va realitzar la conferència titulada “El temps lliure com a espai de participació ciutadana”. En ella va donar unes pinzellades sobre com ens educa la ciutat, i quins són els reptes de futur per a millorar la participació ciutadana en les polítiques públiques, especialment pel que fa als i les joves.

A l’acte assistiren multitud de representants i responsables de polítiques juvenils d’ajuntaments com el de Castelló o Vila-real, dirigents associatius locals i representants d’entitats referents en participació ciutadana, com les AMPES, diferents grups d’oci juvenil del municipi, Cases de Joventut i centres educatius diversos.

La Maranya, en la seua programació per al curs actual, inicia un cicle de xarrades mensuals sobre temàtiques diverses d’interés per als pares, com el bullying o la violència de gènere. També realitzarà una cartera de cursos homologats per a millorar la formació dels joves de Benicàssim, i continua el seu treball amb adolescents oferint un oci alternatiu a les vesprades de divendres i dissabte. L’entitat ha publicat una revista en la que apareix tota la seua programació detallada, la cual es pot trobar a la seua pàgina web, www.lamaranya.org.

alberto7

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada