Ens reunim amb la regidoria d’educació de Benicàssim

El passat dimecres 4, la coordinadora de l’Associació de Cases de Joventut de Castelló, amb més de 100 joves associats a Benicàssim, i el president de l’Esplai Cataflai i representant de l’Associació d’Esplais Valencians, amb més de 1000 associats i 100 monitors voluntaris, es van reunir amb el regidor d’educació Javier Alonso i una tècnica del departament per tal de presentar diferents projectes que s’estan portant a terme des d’aquestes entitats.

Aquests projectes van ser ben valorats per part de la regidoria, considerant que podien ser molt bones iniciatives per a fer créixer i millorar Benicàssim com a ciutat per a infants i joves. L’ajuntament va mostrar especial interés pel programa de voluntariat certificat que s’està enllestint des de les entitats per tal d’oferir-lo a la joventut del municipi. Per a dur a terme aquest projecte, l’Associació de Cases de Joventut de Castelló compta amb experiència en la coordinació de voluntariat a més d’estar certificada com a entitat de voluntariat.

També es van tractar altres iniciatives directament relacionades amb la infància com l’oferta de les activitats de l’Esplai Cataflai, entitat amb 9 anys d’experiència en l’oci educatiu per a xiquets al municipi, i també la creació d’un Consell Municipal d’Infància.

Les entitats volen agrair a l’ajuntament, i en especial a la regidoria d’educació, la seua predisposició per tal de recolzar i participar en aquests projectes, establint una línia conjunta de treball per millorar el nostre municipi i comptant amb l’associacionisme de Benicàssim.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada