Festa Nadal

El dissabte 21 de Decembre serà l’últim cap de setmana on els xiquets i les xiquetes, junts als monitors i monitores i als seus pares i mares es juntaràn per a gaudir de l’últim dia de l’any de l’esplai, per a analitzar el trimestre viscut, per a estar tots junt a l’hora d’afrontar el próxim any i per a realitzar l’amic invisible entre tots els xiquets i xiquetes junts als monitors/es. Aquest dia serà especial perque es faran activitas per als xiquets i xiquetes i es farà una assemblea conjunta on tots i totes parlaran i comentaran el que han viscut i el que volen per al próxim any.

Els xiquets i les xiquetes aniran a la mateixa hora que sempre, a les 10:30, i si es possible amb el seu regal per a l’amic invisible (aquest hauria de ser fet per ells mateixos amb un cost màxim de 3 euros), per a ficar-los tots junts. Estaría molt bé que tots ells portaren a qualsevol amic/a per a disfrutar tots i que puguen veure La Maranya.

A les 12:30, els pares i mares hauran d’acudir a La Maranya per ajuntar-se amb els monitors/es i els xiquets/es, on faràn l’assemblea tots junts. Els pares i mares, si es possible, portaran qualsevol cosa per a picar després de la assemblea. A més, hi ha dinar després de tot amb una paella feta per un membre de La Maranya.

Esperem que passem tots un dia molt divertit i on puguem ser tots iguals, i on puguem aprendre tots de tots. Us esperem!!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada