Les activitats “A Jugar a la Plaça!”, tot un èxit

Durant alguns dies del mes d’octubre, el Grup Esplai Cataflai de la Casa de Joventut ha organitzat activitats per a xiquets a les places del poble. Aquest grup estable està format per un equip de monitores i monitors voluntaris que es dedica, en el seu propi temps lliure, a organitzar activitats d’educació en valors per als xiquets del poble.

Tots els xiquets i xiquetes tenen dret a jugar, a conviure amb altres xiquets en els espais públics i a participar d’activitats socialitzadores que els facin esdevindre persones actives dins de la societat en que vivim. A l’Esplai Cataflai juguem mentre eduquem, i eduquem mentre juguem. En paraules d’Isabel Bernat, una de les educadores del grup i Integradora Social, “No pensem que organitzar activitats al temps lliure per matar el temps siga la millor manera d’educar. Estem convençudes que cada joc que fem, cada dia d’activitat que organitzem i cada assemblea en que els xiquets participen, els fa convertir-se en xiquets i xiquetes més lliures i més crítics, perquè aprenen a decidir per ells mateixos”.

La participació ha sigut d’uns 40 infants de mitjana, i és oberta a tots els xiquets i xiquetes del poble entre 4 i 12 anys.

Les activitats continuaran fins al Nadal, amb un calendari semblant: Tres dissabtes a les Places del poble i un dissabte d’activitat al nostre local a la Plaça dels Dolors 42, Benicàssim

T’esperem!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada