Participem a la Primavera Educativa amb les Tutories entre iguals

El passat divendres 13 de maig vam presentar el projecte que duen a terme l’IES Violant de Casalduch i “La Maranya”, Tutories entre Iguals, a les jornades de la Primavera Educativa a València. Per aquest motiu vam fer una xicoteta escapada dos alumnes tutores voluntàries, el professor i l’animadora del projecte. En aquestes jornades, l’IES de Benicàssim també presentava el Festival del Llibre i la Primavera (FLIP).

Durant la ponència vam compartir experiències relacionades amb les TEI, amb diferents centres educatius que desenvolupen projectes semblants: l’IES Jaume I de Borriana, l’IES Benaguasil de Benaguasil, i el col·legi Fundació Sant Vicent Ferrer de Sant Antoni de Benaixever. Els explicarem els orígens del PROA, com ens organitzem, què fem, les reunions, resultats,… I vam conversar amb altres professors/es i alumnes,…

Va ser tot un èxit, especialment la presentació del vídeo sobre el projecte realitzat per joves de la Casa de Joventut “La Maranya” (que podeu veure al nostre canal de YouTube), i la participació i responsabilitat de les tutores voluntàries.

Finalment vam fer unes vistes culturals per la ciutat de València, amb un guia excepcional (el professor del projecte).

Va ser una vesprada profitosa i molt enriquidora.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada