Ressenya de la partida “Los Kóbolds se han comido a mi bebé” – Humanos y Casas

Este dissabte 14 el grup de jocs de rol i taula “Humanos y Casas” hem dut a terme la nostra partida “Los Kóbolds se han comido a mi Bebé”.

Quatre intrèpids (despistats, temeraris, i maldestres) Kobolds, guiats per l’alcalde; sota les directrius del gran REI TORG (“Llarga vida al Rei Torg”) i baix l’atenta mirada de Vor, el raig roig, varen emprendre un viatge, només d’anada, a Villa Palurda de arriba. Lluites a mort, intents fallits de fer-se amb “companyia” per a les llargues i fredes nits, cridar l’atenció del mortífer Vor, sobreviure hàbilment al dia a dia i, com bons Kobolds, crear destrucció per allà on es deixen caure. “Meteoriticidi” (Una gran bola de fem còsmic ardent).

Van ser tres bones hores de fer el Kobold i, amb parades cardíaques incloses, una constant plegaria per a que no ens tocarà el “Rasca i casca” del meravellós sorteig de rifa “Mort horrible Kabold”.

La millor “Mort Kobold” va ser a mans de Cuxi, mentre buscava el seu “atuendo” i va caure per un forat de fantasia. Un gran final amb un gran soliloqui.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada